KIIITOS! Kawacon 2017 on päättynyt, nyt voi vastata kävijäpalautekyselyyn

Se oli siinä! Kawacon 2017 tapahtumaan osallistui ennätykselliset 508 kävijää ja yli satapäinen joukko työvoimaa, ohjelmanjärjestäjiä ja vastaavia. Kiitos teille kaikille!

Otamme mielellämme vastaan palautetta tapahtumassa, missä onnistuimme ja mitä olisi voinut parantaa. Vastaamalla kävijäpalautekyselyyn annat arvokasta tietoa, joka auttaa tekemään seuraavasta Kawaconista entistäkin paremman.

PALAUTEKYSELYN LÖYDÄT TÄSTÄ!

Taidekujahaku ja kirppisilmoittautuminen

Haluaisitko myydä omaa taidettasi Kawaconin taidekujalla? Haku taidekujalle on auki vielä perjantaihin 23.6.2017 asti. Erillistä pöytämaksua ei ole vaan pöytäpaikan saa lunastettua itselleen kun ostaa lipun coniin. Katso lisäohjeet hakemiseen Taidekujan omalta sivulta!

Ehkäpä nurkissasi pyörii pölyttyneitä figuureja, mangoja, joita et jaksa enää lukea tai ehkäpä virheostoksia, jotka kaipaisivat uutta omistajaa? Tuo ylimääräiset, vanhat tavarasi myyntiin Kawakirppikselle. Kawacon ei myöskään ota provikoita tai pöytämaksuja, eli kaikki myynnit menevät suoraan tuotteiden myyjän kukkaroon. Katso tarkemmat ohjeet Kirppis-sivulta!

Cosplay-pukukilpailun ilmoittautuminen on nyt auki!

Oletko aina halunnut esitellä cosplay-asuasi kisalavalla? Nyt on tilaisuutesi!

Pukukisan ilmoittautuminen on nyt auki!

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen cosplay.kawacon(at)gmail.com. Kilpailuun voi hakea yksin tai enintään neljän hengen ryhmässä. Ryhmän kaikkien hahmojen tulee olla samasta lähteestä. Hakemukseen tulee sisältyä kaikkien osallistujien nimet, hahmojen nimet ja lähde, referenssikuvia puvuista ja propeista. Tarkistathan kilpailun säännöt ennen ilmottautumista.

Säännöt:

Kisaan voi osallistua yksin tai maksimissaan neljän hengen ryhmässä. Lähdemaarajoituksia ei ole, mutta puvun on oltava jostain virallisesta lähteestä (TV-sarja, elokuva, manga) ja puvulle on löydettävä referenssikuva. Omia designeja ei hyväksytä. Kilpailuun ei voi osallistua puvulla, joka on sijoittunut toisessa kilpailussa. Puvun on oltava suurimmaksi osaksi itse tehty, ryhmässä vähintään jonkun toisen ryhmäläisen tekemä. Voittajat valitsevat tuomarit.
Kilpailijat ilmoittautuvat ennen conia kisaan.

Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen cosplay.kawacon (at) gmail.com

Vänkärihaku on avoinna!

      Ei kommentteja artikkeliin Vänkärihaku on avoinna!

Vänkärihaku kesän 2017 Kawaconiin on nyt avoinna!

Ilmoittautumaan pääset Kompassin kautta. Suora linkki hakemukseen löytyy TÄSTÄ.

Voidaksesi täyttää hakemuksen tarvitset Kompassi-tunnukset, jotka voit luoda Kompassin etusivulta TÄÄLTÄ. Kompassi-tunnuksia voit käyttää myös muiden Kompassia käyttävien tapahtumien vänkärihakemuksissa.

Lisätietoja vänkärinä työskentelystä ja eduista löydät Työvoimaksi? -sivulta.

Ravintolapäivän Kawa Cafe

      Ei kommentteja artikkeliin Ravintolapäivän Kawa Cafe

Marraskuun ravintolapäivänä Kawaconin väki piti cosplaykahvilaa.

Tempauksen järjestänyt Laura Räsänen kertoo:

Kawacafebanner

Mikä tämä Kawaconin ravintolapäiväjuttu oikein oli?

Ravintolapäivän tarkoituksena oli tarjota japanilaisia herkkuja, sekä esitellä conia ja muistuttaa vanhoja kävijöitä, että vielä me ollaan elossa.

 

Ravintolapäivän tarjoilijat

Mistä kaikki lähti?
Ajatus ravintolapäivän pitämisestä oli ollut miun mielessä jo pidemmän aikaa, mut monesti ravintolapäivät sattui päällekkäin conien kanssa tai sit niitä ei tajuttu ajoissa, että olisi voitu mitään järjestää. Nyt asiaan ehdittiin reagoida ajoissa.

 

Kawacafemenu

Oliko hauskaa? Paljonko kävijöitä oli?

Kävijöiden määrää ei valitettavasti tiedetä. Kävijöitä oli kuitenkin paljon ja niin kävijöillä kuin työvoimalla vaikutti olevan hauskaa.
Jos aikataulut ja muut resurssit sallivat, järjestetään tällaisia tempauksia myös tulevina ravintolapäivinä.