Ohjelma

Ohjelmakartta on nyt julkaistu! Löydät sen kompassista!

Lataa ohjelmalehtinen TÄSTÄ!

Ohjelmanjärjestäjäksi?

Haluatko järjestää ohjelmaa Kawaconiin? Tutustu ohjelmanjärjestäjien infosivuun ja hae!

Cosplayohjelma

Kawaconiin on jälleen luvassa pukuloistoa cosplayn muodossa. Tutustu cosplayohjelmatarjontaan Cosplay-sivulta.

Pokemonhuone

Pokemonhype ei lopu koskaan. Kawaconin pokemonhuoneessa on jälleen nostalginen fiilis uusia tuulia unohtamatta. Saavu tunnelmoimaan, pelaamaan pokemonkorteilla tai vastaa haasteeseen ja peittoa Team Aqua! Lisätietoja ja säännöt löydät Pokemonhuoneen omalta sivulta.

Taidekuja

Taidekujalla on mahdollisuus ihailla ja ostaa innokkaiden taiteilijoiden omatekoista taidetta.

Kirppis

Tule tekemään löytöjä kirppispöydiltä tai tuo omat ylimääräiset mangasi, animesi ja oheistuotteesi myytäviksi. Kirppiksellä käy maksutavaksi vain käteinen. Kirppis on auki lauantaina klo 10-16 ja sunnuntaina klo 10-15. Katso ohjeet tavaran ilmoittamisesta myyntiin Kirppis-sivulta.

Karaoke

Soiko lempianime tunnari päässäsi ja tahdot päästä laulamaan sitä? Tervetuloa Kawaconin karaokehuoneeseen! Monipuoliselta listalta löytyy varmasti kaikille jotain. Haasta vaikka kaverisi mukaan! Karaokehuone on auki lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-15.  Kappalelistaa voi selata TÄÄLTÄ .

Pelit

Kawaconiin on tulossa monenlaista mukavaa pelien ystäville: tiedossa on paljon erilaisia lautapelejä, konsolipelejä niin retrona kuin nykyaikaista, Artemista, rytmipelejä… Katso maistiaiset Pelit-sivulta.

Iltabileet

Kawaconin iltabileet kruunaavat lauantai-illan! Katso lisätiedot Iltabileet-sivulta.