Pelit

Konsolipelit

Conin hulinan keskellä voi halutessaan hetkeksi rentoutua, tai valinnasta riippuen nostattaa verenpainettaan Kawaconin videopelitarjonnan parissa. Valikoimasta löytyy japanilaisia retrokonsoleita 80-luvulta asti, muinoin pelihalleissa dominoineita mutta nykyään harvinaisia valopyssypelejä, sekä muutamia uudempiakin laitteita lyhyisiin sessioihin soveltuvilla peleillä. Etenkin tappelupelit ja 90-luvulla kasvaneiden lapsuuden klassikot ovat vahvasti edustettuja. Näiden lisäksi on myös muutama tietokone, joilla voi pelata kulttisuosiota yhä nauttivan Touhou-sarjan pelejä.

Lautapelit

JPPY on Joensuussa 2015 perustettu lautapeliyhdistys, jonka tarkoitus on edistää ja tukea lauta-, miniatyyri-, sekä korttipelaamista harrastuksena Joensuussa ja sen lähialueilla. Pidämme tapahtuman ajan lautapelipistettä, jossa kävijät voivat tulla tutustumaan yhdistyksen toimintaan ja pelaamaan erilaisia lautapelejä. Tule pelaamaan!

Artemis

Oletko koskaan tahtonut päästä komentamaan omaa tähtialustasi? Ovatko kapteenit Kirk/Picard/Adama mielestäsi ihan nössöjä, ja Kobayashi Marui -skenaario liian helppo? Siinä tapauksessa Tähtilaivasto tarvitsee juuri SINUA! Artemis on puoliksi tietokonepeli, puoliksi leikkimielinen larppi. Pelit pyörivät conissa tunnin välein ja jokaiseen peliin mahtuu neljästä kuuteen pelaajaa. Tule yksin tai pienessä porukassa! Ilmoittautumiset etukäteen Artemisluokan oven listaan.