Tapahtuma

Kawacon on Joensuun Normaalikoululla 1.-2.7.2017 järjestettävä animetapahtuma. Tapahtuma on pääsymaksullinen johon myydään lippuja, ennakkoon sekä ovelta.
Kawacon järjestetään innokkaiden vapaaehtoisten voimin joita yhdistää sama intohimo Japanilaiseen populaarikulttuuriin. Kawaconissa näet harrastajien puhe-ja paneeliohjelmia, myyntipöytiä, erilaisia pelihuoneita sekä muuta oheisohjelmaa.

Nettisivuiltamme löydät tietoa ja opastusta ohjelmistamme, tapahtumasta, majoitusmahdollisuuksista sekä monesta muusta asiasta. Jos mieltäsi jaa askarruttamaan jokin asia, voit ottaa siitä yhteyttä asiaankuuluvalle vastaavalle. Yhteystiedot löydät Yhteystiedot sivun alta. Löydät meidät myös Facebookista, Twitteristä ja Instagramista!

Liput

Koko viikonlopun lipun hinta on 13€ ennakkoon ja 15€ ovelta. Myyntiin tulee myös yhden päivän lippuja hintaan 8€ joita myydään vain ovelta.
Lippuna toimii ranneke jolla pääset liikkumaan conialueella. Pidä se siis ranteessasi.

Ennakkolipunmyynti on nyt auki, voit ostaa liput täältä!

Järjestyksenvalvojaksi

Järjestyksenvalvojat valvovat Kawaconin turvallisuutta ja avustavat coniyleisöä ongelmatilanteissa. Tule Kawaconiin järjestyksenvalvojaksi. Ilmoittautuminen tapahtuu Kompassissa työvoimahaun kautta ja aukeaa 17.3.2017 klo 18. Klikkaa TÄÄLTÄ ilmoittautumiseen!

Järjestyssäännöt

Pidetään hauskaa mutta ollaan ihmisiksi! Vilkaisethan tapahtuman järjestyssäännöt TÄÄLTÄ.

Majoitus

Kawacon tarjoaa kävijöille edullisen majoitusvaihtoehdon tapahtumapaikalla lattiamajoituksen muodossa. Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet Majoituksen omalta sivulta.

Tapahtumapaikka

Kawacon järjestetään 1.-2.7.2017, Joensuun normaalikoulun tiloissa osoitteessa Tulliportin katu 1, 80130 Joensuu. Lisätietoa ja saapumisohjeet löydät Tapahtumapaikka-välisivulta.

Vänkäriksi

Kawaconin toutettaa vapaaehtoistyöläisten joukko, joita kutsutaan vänkäreiksi. Heitä tarvitaan monenlaiseen tehtävään, kuten esimerkiksi conipaikan rakentamiseen, vesipisteiden täyttämiseen ja narikan pyörittämiseen. Vänkärinä saat nauttia monenlaisista eduista ja tutustut uusiin ihmisiin.

Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet Työvoimaksi? -sivulta.